8 sep 2020

Informasjon fra styret

Alle leilighetene har nå fått nytt svarapparat. Alle var hjemme når montør var på besøk så det var bare helt supert. Alle har fått brukerveiledning til eget apparat av montør. Om man får besøk så finner gjestene navnet ditt enklest med å bruke pilen opp eller ned på ringeapparatet ute. Navnet på beboere står alfabetisk. Er det noe som ikke fungerer så sender du epost til hebnesbjarne@gmail.com innen kort tid. Videre kontakter man styret på epost som det står nederst i denne meldingen.

Døråpner nede vil bli levert om noen uker. Da er det bare å trykke på knappen ved siden av døren og så slipper man å vri om på låsen. 

De som har bestilt ekstrautstyr som større skjerm/WIFI blir fakturert for dette via OBOS i lag med felleskostnadene når vi får faktura fra montør. WIFI svarapparat (for de som bestilte dette) forventes levert i desember/januar. 

 

På de fine sommerdagene vi har hatt, har det vært stor pågang på grillhjørnet. Ettersom vi har så flott takterrasse blir det satt ut en ekstra grill til neste sommer. Den kan ikke bookes, men blir første mann til mølla. Er det flere som vil bruke den på samme tid så er det jo enkelt å dele.  

 

Blomsterkasseproblematikken er noe vi jobber med, men viser seg å ikke være helt enkelt. Vi kommer tilbake til dette når vi har mer informasjon. 

 

Postkassen til styret i B oppgangen er fjernet. Den blir ikke brukt av boeboerne. Er det noe så sender du epost til oss (styret@p47.no).

 

Styret.